Вишиванка – національна святиня, що символізує духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Вона є традиційним одягом українського народу і останні роки не лише уособлює символ національного одягу, а й стала яскравим прикладом стильного образу. Щорічно третього четверга травня місяця українці відзначають День вишиванки.

З великою радістю долучилися до цього свята  вихованці та працівники закладів дошкільної освіти Брусилівської селищної ради. Діти та педагоги  прийшли у барвистих українських сорочках.  Протягом дня педагоги проводили цікаві заняття, на яких ознайомлювали  малят з українською вишиванкою, традиціями її створення та носіння, з історією вишивки, розповідали про значення кольорів та символів. 

Свято пройшло надзвичайно цікаво, так як кожен дошкільник готувався до нього та відчував велику відповідальність. Діти відчули себе справжніми українцями, які  шанують звичаї свого народу.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису