03 травня 2023 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось  шістдесяте  засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

На розгляд чергового засідання виконавчого комітету селищної ради внесено 44 питання.         

Фото без опису                                                          

Порядок денний:

  1. Про роботу  комунального закладу «Брусилівська дитячо-юнацька спортивна школа Брусилівської селищної ради»  за  звітний   період  2022-2023 року.
  2. Про затвердження звіту про результати проведення щорічної оцінки виконання посадовими особами місцевого самоврядування селищної ради покладених на них обовязків і завдань за період 2022 року.
  3. Про підсумки роботи комунальних підприємств, установ, закладів в осінньо-зимовий період 2022-2023 року та завдання  щодо підготовки до опалювального сезону 2023-2024 року.
  4. Про виконання Програми приватизації комунального майна  Брусилівської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки за звітний період 2022 року.
  5. Про  затвердження плану заходів на 2023 рік щодо наповнення бюджету Брусилівської селищної  територіальної громади.
  6. Про  призначення уповноваженої особи по складанню протоколів про адміністративні правопорушення.
  7. Про внесення змін до складу комісії з питань надання матеріальної допомоги  при виконавчому комітеті селищної ради.
  8. Про внесення змін до складу Робочої  групи для об’єктивного вивчення питання щодо аналізу, економічного обґрунтування розрахунків  тарифів на окремі види послуг, які вносяться на затвердження Брусилівської селищної ради.
  9. Про внесення змін до складу Робочої групи з питань дотримання законодавства щодо розміщення  тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Брусилівської селищної ради.
  10. Про внесення змін до складу комісії ТЕБ та НС при виконавчому комітеті селищної ради.
  11. Про внесення змін до Переліку спеціалізованих служб цивільного захисту Брусилівської селищної територіальної громади.
  12.  Про внесення змін до складу комісії з формування, уточнення, перевірки та надання пропозицій стосовно потреби, щодо спрямування субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа при виконавчому комітеті селищної ради.
  13. Про внесення  змін  до  складу комісії  щодо  розгляду  заяв про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, а також членів їх сімей при виконавчому комітеті селищної ради.
  14. Про внесення змін до складу комісії щодо розгляду заяв про призначення грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення для деяких категорій осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, а також членів їх сімей при виконавчому комітеті селищної ради.
  15. Про внесення змін до складу постійно діючої Робочої групи з питань співробітництва територіальних громад та розвитку Брусилівської селищної територіальної громади.
  16. Про внесення змін до складу постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами на території Брусилівської селищної ради.
  17. Про внесення змін до складу наглядової ради у сфері розподілу соціального житла при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради.
  18. Про внесення    змін  до   складу    уповноваженої    оцінної     комісії     при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради.
  19. Про внесення    змін  до   складу  комісії з житлових питань  при виконавчому комітеті Брусилівської селищної ради.
  20. Про внесення змін до складу комісії з питань інвентаризації житлових приміщень та майна, які належать на праві користування або власності дітям-сиротам, дітям, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа при виконавчому комітеті селищної ради.
  21. Про внесення змін до складу комісії з питань евакуації при виконавчому комітеті селищної ради.  
  22. Про надання грошової допомоги на поховання членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.
  23. Про надання матеріальної допомоги жителям громади на лікування.
  24. Про  надання  матеріальної допомоги  жителям громади у звязку з складним матеріальним становищем для поліпшення матеріально-побутових умов.
  25. Про відзначення Дня пам’яті  та примирення та затвердження плану заходів.
  26. Про затвердження плану  проведення заходів на території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади у зв’язку з 85-ми роковинами Великого терору – масових політичних репресій 1937-1938 років.   
  27. Про відзначення Дня Європи  та затвердження плану заходів.
  28. Про затвердження плану проведення заходів на  території населених пунктів Брусилівської селищної територіальної громади з нагоди відзначення Дня матері і Міжнародного дня сім’ї.
  29. Про відзначення Міжнародного дня захисту дітей та затвердження плану заходів.
  30. Про проведення фестивалю національно-патріотичної пісні «Огієнкові дзвони».
  31. Про надання дозволу Савченко Т.В. на вчинення правочину щодо обєктів нерухомого майна право користування якими має недієздатна фізична особа.
  32. Про реєстрацію Цалка В.М. помічником дієздатній фізичній особі Цалку М.М., який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.
  33. Про розгляд заяви ФОП Заїки Василя Степановича щодо можливості розміщення тимчасової споруди за адресою: смт Брусилів, вул. Базарна, 1.
  34. Про присвоєння адреси об’єкту завершеного  будівництва  розташованому за адресою: с. Долинівка, вул. Машеринська.
  35. Про упорядкування поштової адреси об’єкта нерухомого майна  розташованого за адресою: с. Долинівка.
  36. Про присвоєння адреси об’єкту завершеного  будівництва  розташованому за адресою: с. Містечко, вул. Першотравнева.
  37. Про результати проведеного моніторингу щодо укладення, припинення  договорів найму житла та контролю за виконанням умов договорів.
  38. Про розгляд заяви Бури О.І. щодо надання дозволу на право вчинення правочину від імені малолітньої дитини.
  39. Про затвердження рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті селищної ради від 28.04.2023 № 49.
  40. Про затвердження інформаційної та технологічної карток адміністративної послуги, яка надається через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради в частині компенсаційної виплати фізичній особі, яка надає соціальні послуги.
  41. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради щодо реєстрації/зняття з реєстрації осіб.
  42. Про зняття з квартирного обліку Яковлєва І.О.
  43. Про розгляд  звернення ДП «Дирекція пересувних циркових колективів України» щодо проведення циркової вистави.
  44. Про розгляд звернень щодо видалення небезпечних та аварійних дерев.

 

 

   Ірина ВОЙЦЕХІВСЬКА, секретар виконавчого комітету

селищної ради