Брусилівська селищна рада оголошує про наявність вакантної посади начальника відділу комунальної власності (на час відсутності основного працівника або на період  дії військового  стану) Брусилівської селищної ради.

Фото без опису

Кваліфікаційні вимоги. Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

 Знання Конституції України; Житлового кодексу України;  законів України: «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», «Про житловий фонд соціального призначення», «Про житлово-комунальні послуги» «Про приватизацію державного житлового фонду», «Про службові  жилі приміщення» та інших законів України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається відділом організаційно-кадрового забезпечення Брусилівської селищної ради.

Кандидати на посади подають до відділу організаційно-кадрового забезпечення Брусилівської селищної ради:

  • заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 4х6 см;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копію документа, який посвідчує особу;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
  • довідку про допуск до державної таємниці (у разі її наявності).

Кандидати можуть надіслати на офіційну електронну адресу Брусилівської селищної ради сканкопії документів згідно із зазначеним переліком.

Документи приймаються протягом 9 календарних днів з часу опублікування оголошення (з 30.03.2023 до 07.04.2023 включно) за адресою:

12601, Житомирська область, Житомирський район, смт. Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2

E-mail: brusilivsr@ukr.net

Телефон для довідок:  30322, моб. 0969459093