У 2022-23 роках тисячі українців вже взяли участь в Урядовій грантовій програмі підтримки для малого та середнього бізнесу — єРобота, отримавши від держави кошти на реалізацію власних бізнес-ідей. Цьогоріч українці, які хочуть отримати гранти для започаткування або розвитку бізнесу, можуть продовжувати подавати заявки на участь у грантових програмах «Своя справа», «Новий рівень», «Свій сад» та «Своя теплиця» через портал Дія.

    З метою розширення поінформованності населення Брусилівської громади з державною програмою підтримки бізнесу "Власна справа", надаємо презентаційні матеріалами для розвитку або створення власного бізнесу. Відтепер кожен бажаючий, хто виношував бізнес-ідею, але не мав достатніх ресурсів для реалізації, може отримати грант на власну справу в сумі від  50 000 гривень до 250 000 гривень через портал Дія. Щоб отримати грант, потрібно розробити бізнес-план та заповнити онлайн-заявку на сайті Дія (за посиланням https://diia.gov.ua/services/grant-na-vlasnu-spravu ) згідно інструкції https://diia.gov.ua/services/grant-na-vlasnu-spravu?pdf .

   Заявку на отримання гранту можуть подати майбутні підприємці, діючі ФОПи або юридичні особи.  

   Порядок надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу затверджений та регулюється Постановою Кабінету міністрів України №738 від 21 червня 2022 року (зі змінами) https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/738-2022-%D0%BF#Text .

Презентаційні матеріали для інформаційної підтримки:

https://fileview.fwdcdn.com/?url=https://mail.ukr.net/api/public/file_view/list%3Ftoken%3DoMGraCC6r_X-fVtfCcg9WmmCmKtz0Nt7hGIgNU9xdgVH_m-cHJHV6hB8zO_DX-gWOAlT10ZOmc6rdatJWk8OzmBxMCFsr8E4V9NBsCg:NB5UirZnKBi2fwyB%26r%3D1680086206217&default_mode=view&lang=uk#start=0

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису