Брусилівська селищна рада оголошує про наявність вакантної посади начальника відділу самоврядного контролю (на час відсутності основного працівника або на період  дії військового  стану ) Брусилівської селищної ради.

Кваліфікаційні вимоги. Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою.

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

 Знання Конституції України; законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції» та інших законів України з питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування; укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; основні програми роботи на комп'ютері.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається відділом організаційно-кадрового забезпечення Брусилівської селищної ради.

Кандидати на посади подають до відділу організаційно-кадрового забезпечення Брусилівської селищної ради:

  • заповнену особову картку (форма П-2ДС) з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 4х6 см;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копію документа, який посвідчує особу;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
  • довідку про допуск до державної таємниці (у разі її наявності).

 

Кандидати можуть надіслати на офіційну електронну адресу Брусилівської селищної ради сканкопії документів згідно із зазначеним переліком.

Документи приймаються протягом 9 календарних днів з часу опублікування оголошення (з 20.   03.2023 до 29.03.2023 включно) за адресою:

12601, Житомирська область, Житомирський район, смт. Брусилів,  вул. Небесної Сотні, 2

E-mail: brusilivsr@ukr.net

Телефон для довідок:  30322, моб. 0969459093