Рідна мова – це та, яку ми чуємо, якою володіємо з дитинства, мова тихих матусиних колискових і захопливих бабусиних розповідей, цікавих дитячих ігор. Це та мова, якою ми вимовляємо перші, найголовніші в житті слова.

  Тому, щорічно, 21 лютого заклади  дошкільної освіти Брусилівської селищної ради відзначають Міжнародний день рідної мови. Це свято саме тієї мови, якою ми розмовляємо, пишемо, читаємо.
  Сьогодні і діти, і дорослі мали можливість ще раз доторкнутися до її краси, удосконалити свої знання та навички з українського мовлення, відчути свою приналежність до людей, які поважають рідну мову, милуються нею та плекають її.

 Дошкільнята захоплено слухали і читали вірші, знайомилися з творами українських письменників, відгадували загадки і пригадували українські народні прислів’я, лічилки, скоромовки.

 Втім педагоги дошкілля відкривають дітям скарбницю рідної мови не лише цього святкового дня, а повсякчас, щоб в Україні лунала українська мова; щоб кожна дитина любила її, шанувала, пишалася нею, розуміла рідне слово.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису