20 лютого в Брусилові біля памятника «Синам і дочкам, які загинули за Незалежність та територіальну цілісність України» відбувся мітинг з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні.

  Майдан став символом боротьби, символом прагнень українського народу до європейських цінностей у європейській державі. І за цю боротьбу, за нашу з вами свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну - своє життя віддали найкращі сини і доньки України. І більшість з них – молоді та сильні, що тільки починали жити. Вони підняли людей на боротьбу… Сотні проповідей є ніщо  порівняно з тим, що зробили для нас ці люди.

   Не шкодуючи свого життя, виборювали  права та свободу українського народу, незалежність та цілісність України на Майдані Незалежності в Києві наші земляки: Нечипоренко Анатолій Ілліч- уродженець Брусилова та Сидорчук Юрій Володимирович- уродженець села Вільшка. Обом посмертно присвоєно звання «Героя України».

  На мітингу виступив секретар Брусилівської селищної ради Віктор Шкуратівський, поминальну панахиду відправив отець Олег Романина.

   Нам не повернути загиблих, і не повернути час назад, нам залишається одне - зберігати пам'ять.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису