Цьогоріч конкурс проводиться в умовах воєнного стану, але незважаючи на непрості умови його проведення, педагоги Брусилівщини тримають освітянський фронт та прикладають всіх зусиль, щоб освітній процес продовжувався і ставав запорукою зміцнення інтелектуального і духовного потенціалу нації, давав надію на майбутнє і Перемогу!

Фото без опису

  Сьогодні важко переоцінити роль і значення педагога в суспільстві: попри щоденні випробування учителі навчають учнів добру, любові, відданості Батьківщині, захищають дитячі серця від відчаю і зневіри, боронять незалежність України на фронті, працюють волонтерами!

  Цьогорічний конкурс проходить в режимі онлайн у номінаціях «Захист України», «Основи здоров’я», «Початкова освіта» та «Фізична культура».

    Троє вчителів громади зареєструвалися для участі у конкурсі. На підставі результатів першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» переможцем зонального етапу конкурсу в номінації «Основи здоров’я» стала Шуляренко Світлана Борисівна (Брусилівський ліцей №1 імені І.І.Огієнка Брусилівської селищної ради). 

    Щиросердно бажаємо Вам продемонструвати свою педагогічну майстерність впродовж наступних конкурсних випробувань!