Ось і завершились новорічно-різдвяні свята, які українці провели в непростих умовах повномасштабної війни. Ми пережили багато гірких новин, і тільки віра в нашу ПЕРЕМОГУ допомагає нам не опускати руки, а продовжувати свій Культурний фронт.

Фото без опису

 В рамках онлайн-проєкту на кращі різдвяні вітання від старостинських округів Брусилівської селищної ради «Вже прийшло святе Різдво у кожну хатину. Хай же радість принесе нашій Україні!», який започаткував Брусилівський селищний Будинок культури, аматорські колективи Брусилівщини співали колядки та щедрівки, вітали із святами і своїх земляків та друзів, які живуть поруч, та віртуальних друзів, котрі перебувають в різних куточках України та далеко за її межами- про це свідчать всі ваші відгуки та коментарі на сторінці «Брусилівський селищний Будинок культури» у Фейсбуці.

 Онлайн-трансляції представлених на конкурс відеозаписів та онлайн-голосування за них проходили з 7 по 21 січня. Щиро дякуємо всім нашим прихильникам, поціновувачам народних традицій та аматорського мистецтва за вашу підтримку і високу оцінку різдвяних вітань (віршовані, пісенні, композиції) від старостинських округів нашої громади.

 При підведенні підсумків враховувались дані статистики, які фіксуються на сторінці у Фейсбуці – враження глядачів (вподобань), кількість переглядів, коментарів та поширень.

 За результатами онлайн-голосування визначено переможці - старостинські округи нашої громади.

 Найбільшу кількість вподобань, коментарів, поширень та вражень від переглядів різдвяних вітань отримано Водотиївським старостинським округом (Долинівський, Водотиївський і Покришівський СБК) – 67624.

 Святкові вітання від Ставищенського старостинського округу отримали 22496 вподобань, коментарів та поширень на різних фейсбучних групах та сторінках.

15714 прихильників вподобали різдвяні вітання аматорів Приворотського старостинського округу.

  В рамках онлайн-проєкту на кращі різдвяні вітання аматори народного вокального ансамблю "Чарівниця" та народного фольклорного колективу "Калина" Брусилівського селищного Будинку культури, який перебуває в межах Яструбеньківського старостинського округу,  отримали 18121 вподобань, вражень, коментарів та поширень.

 Дякуємо всім учасникам різдвяних вітань- і аматорським колективам, і старостам- за активну участь та за творчий підхід до онлайн-Проєкту!

 Щирі слова подяки висловлюємо всім нашим друзям за підтримку та небайдужість!

  Все буде Україна!!! З вірою в нашу ПЕРЕМОГУ!!!