100 сімей, які мають статус внутрішньо переміщених та проживають на території Брусилівської селищної ради,  отримали вагому підтримку від Житомирської міської Організації товариства Червоного Хреста України. Це великий набір продовольчих товарів, засобів гігієни та медичного призначення. Відрадно, що в числі отримувачів була чимала кількість людей з інвалідністю. Їх з особливою турботою і теплом працівники КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради та представник  організації ТЧХУ зустріли в приміщенні селищного будинку культури, вручили благодійну допомогу та привітали з Міжнародним днем людей з інвалідністю.

    Це не перша допомога, що надійшла від Житомирської міської Організації ТЧХУ. Брусилівська селищна рада, КУ «Центр надання соціальних послуг» щиро вдячні керівнику організації Богдану О.В., працівникам цього формування за вагому підтримку осіб/сімей, які опинились в складних життєвих обставинах у період дії воєнного стану.

    Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

        

 

Валентина Мазуренко, директор КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради, голова опікунської ради при виконкомі селищної ради