Фото без описуЖиття людини до тих пір має цінність,

                             поки людина може допомагати іншим. 

                                                                                                          Іван Франко

 

             Є така професія-соціальний працівник. І у першу неділю листопада на Україні згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівників соціальної сфери.

         Щиро вітаю із професійним святом людей, які обрали для себе справою життя нелегку і гуманістичну місію – постійну, багатогранну і всебічну підтримку та захист всіх, хто найбільше цього потребує в нашому суспільстві.

         Вторгнення РФ на територію нашої держави суттєво змінило наше життя. Перебуваючи у числі перших, хто бореться  із соціальними наслідками військових дій, працівники Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради приймають на себе людські проблеми, біль та життєві негаразди. Наполеглива, самовіддана праця членів трудового колективу є запорукою того, що велика кількість жителів нашої громади та внутрішньо переміщених осіб з різних регіонів нашої держави,  котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинуті і не забуті, відчувають себе захищеними у цей непростий для усіх час. Завдяки вам тисячі людей нашої громади отримують соціальні допомоги та послуги, а з ними і надію на справедливість і мир у нашій державі. А тому служіння обраній справі, почуття обов’язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять вам заслужену людську шану і повагу.

         Не маю сумніву, шановні колеги, що властивий вам моральний та професійний потенціал і надалі слугуватиме інтересам нашої громади.  

         Вірю, що суспільство та держава гідно цінуватимуть працю і той вагомий внесок у розбудову нашої громади та України в цілому, який ви щодня забезпечуєте. Бажаю всім гідно пройти цю темряву, що сьогодні є над нами. Головне - зберегти світло у своєму серці.

                                                                                                                                           

 

Директор КУ «Центр надання соціальних

послуг» Брусилівської селищної ради