Фото без опису   Відповідно до статті 13, пункту 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Закону України «Про засудження комуністичного та націонал–соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», Положення про громадські слухання на території Брусилівської  селищної об’єднаної  територіальної громади, затвердженого рішенням 9 сесії селищної ради 7 скликання від 10.08.2017  № 261, враховуючи звернення  з ініціативою  щодо проведення  громадських слухань від 20.09.2022, з метою врахування громадських інтересів жителів населеного пункту щодо перейменування  вулиці Горького в с. Соловіївка Житомирського району Житомирської області:

1.Провести громадські слухання щодо перейменування  вулиці Горького в с. Соловіївка Житомирського району Житомирської області.

2.Датою та місцем проведення громадських слухань визначити  03 жовтня 2022 року о 12:00 год. в адміністративному приміщенні селищної ради за адресою: вул. І.Франка, 2, с.Соловіївка, Житомирський район, Житомирська область.

3.Ініціатором громадських слухань є жителі вулиці Горького с.Соловіївка Житомирського району Житомирської області..

 

 

 Віктор ШКУРАТІВСЬКИЙ, секретар селищної ради