Фото без опису Відповідно до ст.ст.52-54, 59, ч.1 ст. 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Регламенту роботи виконавчого комітету Брусилівської селищної ради Житомирського району Житомирської області восьмого скликання, затверджений рішенням виконкому від 02.12.2020 № 1 (зі змінами), Плану роботи виконавчого комітету Брусилівської селищної ради на ІІ півріччя 2022 року, затверджений рішенням виконавчого комітету селищної ради від 01.06.2022 № 899, Інструкції з документування управлінської інформації в електронній формі та організації роботи з електронними документами в діловодстві, електронного міжвідомчого обміну та Інструкції з діловодства в Брусилівській селищній раді, затверджених розпорядженням  селищного голови від 16.09.2021  № 133 на загальний відділ селищної ради покладено обов’язки контролю виконання доручень та листів вхідної кореспонденції. 

 За звітний період до загального відділу надійшло 1403 листи вхідної кореспонденції  із них 453 контрольних.

 Секретарю виконавчого комітету селищної ради надійшло  61 лист вхідної документації, із них 12 контрольних – усі виконано у зазначені терміни.

  До відділу секретаріату з питань підготовки матеріалів на розгляд ради та виконавчого комітету ради надійшло76 листів вхідної документації із них 15 контрольних – усі виконано у зазначені терміни.

 До загального відділу селищної ради надійшло 18 листів вхідної документації,  із них 8 контрольних - усі виконано у зазначені терміни.

  До відділу комунальної власності селищної ради  надійшло 88 листів вхідної документації із них 36  контрольних, усі виконано у зазначені терміни.

  До сектору надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, екології та військового обліку селищної ради надійшло 122 листи, із них 58 контрольні усі виконано у зазначені терміни.

 До відділу юридичного забезпечення селищної ради надійшло 256 листів вхідної документації із них 65 контрольних  – усі виконано у зазначені терміни.

 До відділу фінансів селищної ради надійшло 65 листів вхідної документації із них 19 контрольних  – усі виконано у зазначені терміни.

 До відділу  планування, економічного розвитку, торгівлі та інвестицій селищної ради надійшло 94 листи вхідної документації із них 53 контрольних  – усі виконано у зазначені терміни.

 До відділу освіти та спорту селищної ради надійшло 58 листів вхідної документації із них 20 контрольних, усі виконано у зазначені терміни.

 До відділу культури, туризму та діяльності засобів масової інформації селищної ради надійшло 68 листів вхідної документації із них 21 контрольних усі виконано у зазначені терміни.

 До служби у справах дітей селищної ради надійшло 65 листів вхідної документації із них 26 контрольних  – усі виконано у зазначені терміни.

  До відділу організаційно – кадрового забезпечення селищної ради надійшло 30 листів вхідної документації із них 10 контрольних  – усі виконано у зазначені терміни.

   До сектору  містобудування та архітектури селищної ради  надійшло 78 листів вхідної документації із них 20 контрольних усі виконано у зазначені терміни, хоч і з порушеними термінами.

  До відділу земельних відносин селищної ради надійшло 56 листів вхідної документації, із них 24 контрольних – усі виконано в зазначені терміни.

 До відділу соціального захисту населення селищної ради  надійшло 95 листів вхідної документації із них 20 контрольних усі виконано у зазначені терміни.

  До відділу «Центру надання адміністративних послуг» надійшло 68 листів вхідної документації із них 14 контрольних  – усі виконано у зазначені терміни.

 До відділу самоврядного контролю селищної ради надійшло 10 листів,  з них 3 контрольні, усі виконано.

 Директору комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» надійшло 72 листи вхідної документації із них 25 листів контрольні усі виконано у зазначені терміни.

 Головному лікарю Комунального некомерційного підприємства «Брусилів лікарня» надійшов 9 листів вхідної документації, жодного контрольного.

 Головному лікарю  комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги» надійшло 7 листів вхідної документації із них 4 контрольних  – усі виконано у зазначені терміни.

 Для  старост селищної ради надійшло 7 листів вхідної кореспонденції, жодного контрольного.

  Загальний відділ веде електронний перелік документів, які знаходиться на виконанні в структурних підрозділах селищної ради, комунальних установах, службах з терміном інформування щомісячні, щоквартальні, щопіврічні та річні, а саме 115 контрольних листів:

Щомісячних – 50;

Щоквартальних – 37;

Що піврічних – 16;

Щорічних – 12.

 Найбільшу кількість контрольних документів отримує відділ юридичного забезпечення, на  другому місці сектор надзвичайних ситуацій, цивільного захисту населення, екології та військового обліку селищної ради, та на третьому місці відділ соціального захисту селищної ради.

 

 

 

 

 

 

 Валентина СИЧИНСЬКА, головний спеціаліст  загального відділу селищної ради