Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ? прекрасне свято радості та надії. 

Саме в дітях продовження роду людського й здійснення мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. 

     Малеча повинна мати щасливе дитинство, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків.  

    Саме для молодших жителів Брусилівською селищною радою  було організовано благодійну акцію «Подаруй іграшку дитині», де кожен міг подарувати іграшки дітям, які опинились в складних життєвих обставинах. Адже для кожної дитини іграшка –  найкращий друг, який завжди поруч. Не варто применшувати значення іграшки в житті дитини, бо саме діти мають відкриту й світлу душу навіть до іграшки.

         Ця організована акція зробила щасливішими багато маленьких жителів району. Тому підтримуйте дітей, особливо в такі важкі часи, адже вони –  наше майбутнє. Отож виховаємо їх «Людьми», які б обставини не склались. Ми попіклуємось про сьогодення, а вони про майбутнє.

     Закликаємо усіх зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.