Фото без опису                     До уваги жителів району !  У газеті «Відродження» та на сайті Брусилівської селищної ради  в розділі «Регуляторна політика» (https://brusylivska-gromada.gov.ua ) буде оприлюднений проєкт регуляторного акта та аналіз регуляторного впливу проєкту рішення виконавчого комітету селищної ради «Про затвердження  тарифу на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міському автобусному маршруті № 1 у смт Брусилів «вул. Весняна-Лікарня»».

        Стислий зміст проєкту: визначення розміру тарифу на перевезення одного пасажира за одну поїздку на міському автобусному маршруті загального користування № 1 смт Брусилів  «вул. Весняна-Лікарня».

       Мета прийняття проєкту: встановлення економічно обґрунтованих тарифів, забезпечення сталих умов роботи автомобільного транспорту на міському автобусному  маршруті загального  користування № 1 у смт Брусилів «вул. Весняна-Лікарня».

         Розробник проєкту: відділ планування, економічного розвитку, торгівлі та інвестицій селищної ради.

        Зауваження і пропозиції щодо внесення змін до проєкту приймаються у письмовому вигляді протягом місяця з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу на адресу: 12601, смт  Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2. Телефони для довідок: 0978448148