Фото без опису

  Брусилівська селищна рада, відповідно до ст.10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади відділу «Центр надання адміністративних послуг» Брусилівської селищної ради  -    державний реєстратор (1 посадова особа).

                         

  Основні кваліфікаційні вимоги до кандидата на посаду - вища освіта не нижче ступеня магістра  за спеціальністю правознавство, вільне володіння державною мовою.

Сертифікат про підтвердження професійної компетентності (отриманий в установленому законодавством порядку).

   Знання  Конституції України; законів України  "Про місцеве самоврядування в Україні""Про службу в органах місцевого самоврядування"  "Про запобігання корупції",   "Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень", інші закони;  укази та розпорядження Президента України, постанови Верховної Ради України, постанови та розпорядження Кабінету Міністрів України, інші підзаконні нормативно-правові акти; інструкцію з діловодства у відповідному органі місцевого самоврядування; основи психології; правила внутрішнього трудового розпорядку; правила ділового етикету; правила охорони праці та протипожежної безпеки; володіння навичками роботи на  комп’ютері  та вміння  працювати з іншими технічними засобами, необхідними для виконання службових обов’язків.

   Стаж роботи у сфері  права не менше 3 років, або на посаді державного реєстратора чи виконання функцій державного реєстратора не менше 1 року.

   Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається відділом організаційно-кадрового забезпечення Брусилівської селищної ради.

 Документи приймаються протягом 30 календарних днів з часу опублікування оголошення (до 05.03.2022 включно) за адресою:

12601, Житомирська область, Житомирський район, смт. Брусилів,

вул. Небесної Сотні, 2

Телефон для довідок:  30322  

                  

  Перед подачею необхідних документів на заміщення вакантних посад осіб місцевого самоврядування відповідно до ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції»  кандидати  на посади уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування повинні подати електронну декларацію за минулий рік (тип декларації – кандидата на посаду).