1. Рішення виконавчого комітету селищної ради від  02.02.2022 № 780 «Про встановлення на території Брусилівської селищної ради ціни для населення на послуги з централізованого водопостачання, які надаються комунальними підприємствами селищної ради:

 

 

  • встановити на території Брусилівської селищної ради ціну для І групи споживачів (населення) на послуги з централізованого водопостачання, які надаються комунальними підприємствами селищної ради в розмірі 35,00 (тридцять п’ять) грн. за 1м³ (без ПДВ).

2. Рішення виконавчого комітету селищної ради від  02.02.2022 № 781 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надаються  Приворотським комунальним підприємством «Комунальник»»:

  • встановити тарифи на послуги з централізованого водопостачання, які надаються Приворотським комунальним підприємством «Комунальник»  для населення та інших споживачів на території населених пунктів: с.Привороття, с.Пилипонка за 1м³ (без ПДВ) при економічно обґрунтованих витратах на їх виробництво:

 - для І групи споживачів (населення) -  42,59 грн.;

 - для ІІ групи споживачів (підприємства, організації, установи) – 48,84 грн.

     3.  Рішення виконавчого комітету селищної ради від  02.02.2022 № 782 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надаються  комунальним підприємством «Морозівське сільське комунальне підприємство»»:

- встановити тарифи на послуги з централізованого водопостачання, які надаються комунальним підприємством «Морозівське сільське комунальне підприємство»  для населення та інших споживачів на території населених пунктів: с. Морозівка, с. Водотиї за 1м³ (без ПДВ) при економічно обґрунтованих витратах на їх виробництво:

 - для І групи споживачів (населення) -  44,90 грн.;

 - для ІІ групи споживачів (підприємства, організації, установи) – 51,00 грн.

     4. Рішення виконавчого комітету селищної ради від  02.02.2022 № 783 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання, які надаються  комунальним підприємством «Господар»»:

- встановити тарифи на послуги з централізованого водопостачання, які надаються комунальним підприємством «Господар» Брусилівської селищної ради для населення та інших споживачів на території населених пункті:   смт Брусилів, с. Хомутець, с. Лазарівка, с.Осівці за 1м³ (без ПДВ) при економічно обґрунтованих витратах на їх виробництво:

 - для І групи споживачів (населення) -  50,70 грн.;

- для ІІ групи споживачів (підприємства, організації, установи) – 56,70 грн.;                                                                                               

                                                                                                                    

                                                                                                                          Брусилівська селищна рада