14 січня  у Брусилівському селищному Будинку культури відбувся традиційний фестиваль колядок та щедрівок "Коляда Івану Огієнку", присвячений 140-ій річниці від дня народження нашого славного земляка, відомого вченого, літератора, мовознавця,  перекладача та громадського діяча Івана Огієнка, митрополита Української автокефальної православної церкви Іларіона, людини котра все своє життя пристрасно і одержимо творила Україну і стала духовним світочем української нації. 2022 рік в Житомирській області оголошений Роком Івана Огієнка. На фестивалі звучали колядки та щедрівки у виконанні аматорів клубних установ та парафіян різних конфесій Брусилівщини.

  На сцені відбувалося справжнє свято колядок, адже  вони звучали  з вуст священників та парафіян різних конфесій нашого району. З вірою та з любов’ю учасники прославляли народженого Спасителя та бажали всім присутнім  гарної долі на цілий рік.

 «Бог один, а ми всі його діти і поміж себе брати. З’єднаймося у гарячій Любові до незалежної Боголюбивої України і до її Церкви. З’єднаймося в непохитній вірі, що ми її збудуємо...» – закликає Іван Огієнко.

  Живімо в єднанні! – лунає крізь десятиліття. Дослухаймося  і єднаймося навколо одвічних цінностей добра, милосердя та прощення.

 Дорогі земляки, щиро дякуємо всім, хто колядував на сцені, хто прийшов до зали. Гарних всім свят. Щастя і здоровя всім у новому році! Бережімо один одного!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису