Плавальний басейн Житомирської дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард» протягом кількох десятиліть залишається улюбленим місцем для тренувань та проведення лікувально-оздоровчих заходів. Задля подальшої ефективної роботи закладу та збільшення його потужностей у рамках програми Президента України «Велике будівництво» цьогоріч здійснюється капітальний ремонт будівлі басейну.

  Як повідомляє Департамент регіонального розвитку Житомирської ОДА, даний проєкт спрямовано переважно на капітальний ремонт внутрішніх приміщень, зокрема проводиться: утеплення бокових фасадів, влаштування вимощення, заміна дерев’яних вікон і зовнішніх дверей, ремонт ганку, опорядження вестибюлю та сходових клітин, ремонт несучих конструкцій чаші басейну та опорядження машинного відділення, ремонт спортзалу та інших внутрішніх приміщень, благоустрій.

  У попередні роки утеплено та оздоблено бокові фасади, замінено вікна, відремонтовано вхідну групу.

  На сьогодні виконуються роботи з опорядження внутрішніх приміщень, підготовлено підлоги під фінальну стяжку, в санвузлах та душових стіни оздоблюються керамічною плиткою, в інших приміщеннях завершується підготовка стін та стелі під фарбування, опоряджується центральний ганок з пандусом.

  Нагадаємо, що в рамках президентської програми окрім спортивної та соціальної інфраструктури на Житомирщині також триває розбудова доріг. Зокрема зводиться дворівнева транспортна розв’язка поблизу Бердичева.

 Довідково. Роботи виконуються з 2019 року. Загальна кошторисна вартість проєкту після коригування ПКД – 20628,097 тис. грн.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису