Сьогодні, 21 липня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко в рамках робочої поїздки до Новоград-Волинського району оглянув роботу амбулаторії на 1-2 лікаря з житлом у с. Дубрівка, яка побудована в рамках програми Президента «Велике будівництво».

 Зокрема голова облдержадміністрації разом із керівництвом Новоград-Волинського району поспілкувався з керівництвом Дубрівської громади, персоналом амбулаторії та місцевими жителями.

 Так, Віталій Бунечко ознайомився з функціонуванням амбулаторії, її матеріально-технічною базою, а також обговорив із медичними працівниками закладу подальший розвиток амбулаторії та залучення до її роботи нових медичних спеціалістів.

«Амбулаторія в селі Дубрівка – це гарний приклад злагодженої співпраці держави, області й громади. Приємно, що молодий голова громади, переконавшись в ефективності співпраці із державою на прикладі програми Президента «Велике будівництво» вже планує нові важливі для місцевих жителів об’єкти», — зазначив Віталій Бунечко.

Деталі тут: http://zhytomyr-rda.gov.ua/velyke-budivnytstvo-na-zhytomyrshchyni-vitalij-bunechko-oznajomyvsia-z-robotoiu-ambulatorii-v-dubrivtsi-novohrad-volynskoho-rajonu-video-foto/

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису