Нещодавно відбувся V Дистанційний Міжнародний Багатожанровий фестиваль-конкурс «Самоцвіти-онлайн». Фестиваль-конкурс організовано з метою підтримки творчого натхнення та розуміння з боку однодумців і колег, що талант, прагнення творити та працювати не залежить від обставин та ситуацій. В умовах пандемії та не маючи змоги виступати на фестивалях, створено онлайн фестиваль, де беруть участь творчі колективи з усієї країни.

  Брусилівчани також взяли участь у цьому фестивалі. Ольга Скуратівська представила дві  пісні: «Я небом твоїм стану» та «Не питай». Чарівний голос Ольги ми часто чуємо на Брусилівській сцені, він  зачаровує і вводить  у світ ліричної пісні й душі співачки.

   Вокальний аматорський ансамбль «Дзвін» Приворотського сільського Будинку культури також став учасником фестивалю «Самоцвіти-онлайн». Колектив не один рік дарує свою творчість - чарівний спів - жителям Брусилівщини, а також далеко за її межами.

   А тріо цього колективу в складі Ірини Угніч, Ярослави та Ірини Шишковських представили на фестивалі пісню «Летить птах», яка передає всю біль та смуток українців, що постраждали від аварії на ЧАЕС. Твір звучить проникливо, щиро і дуже зворушливо. Також напередодні  новорічних та різдвяних свят на фестивалі прозвучала колядка – весела, величальна та завзята.

Пропонуємо всім жителям Брусилівщини переглянути  твори учасників конкурсу «Саміцвіти-онлайн».