Головним управління статистики в Житомирській області, в рамках проведення підготовки до Всеукраїнського перепису населення, в даний час продовжуються роботи з обстеження та уточнення адресного господарства великих селищних та сільських  населених пунктів, а саме – впорядкованість вулиць, провулків, майданів тощо покажчиками з назвами та наявність на будинках номерів.

  Враховуючи факт, що  15%  вулиць та провулків в смт.Брусилів зовсім не мають адресних покажчиків або мають покажчики  зі старими назвами. Зокрема, по вулицях Відродження, Злагоди, Карабачинській, Кільцевій, Грушевського, Сонячній, В.Стуса, І.Багалія, Партизанській, Центральній, Чорновола  - вони досі відсутні, а по вулиці Круча, провулках Лівобережному, Горького, Митрополита Іларіона – зі старими назвами, Брусилівська селищна рада рекомендує власникам домоволодінь (перелік будинків без покажчиків номерів та назв вулиць в смт.Брусилів наведено у Додатку) виготовити та встановити відповідні покажчики.

    У разі потреби упорядкування адреси (нумерації) об’єктів нерухомого майна (будинків та споруд), рекомендуємо власникам домоволодінь з відповідною заявою та пакетом документів звертатися до Брусилівської селищної ради через відділ Центр надання адміністративних послуг селищної ради, що розташований за адресою: вул.Лермонтова, 7, смт.Брусилів, Брусилівського району, Житомирської області, 12601.

   Довідки за телефоном: (04162) 30485 Відділ містобудування, архітектури, та земельних відносин селищної ради, головний спеціаліст Бубенко Богдан Валентинович.