Фото без опису   Шановні роботодавці Брусилівського району, скористайтесь підтримкою уряду, яким виділено 4,7 млрд. грн.. допомоги на часткове безробіття для малого  та середнього бізнесу. Ця підтримка діє на період карантину та ще впродовж 30 днів після його закінчення.

 

 

Хто має право на отримання допомоги по частковому безробіттю?

  Правом на отримання допомоги по частковому безробіттю можуть скористатися роботодавці з числа суб’єктів малого та середнього підприємництва, які:

зупинили/скоротили діяльність через карантин,

• сплачували ЄВ протягом останніх 6 місяців, що передують даті зупинення/скорочення діяльності, за найманих працівників, з якими не припинені трудові відносини на дату подання звернення до центру зайнятості.

 Не можуть скористатися правом  на отримання допомоги працівники, які отримують пенсію або працюють у роботодавця за сумісництвом.

Розмір допомоги встановлюється за кожну годину втраченого робочого часу із розрахунку 2/3 тарифної ставки окладу та не може перевищувати мінімальну ЗП, встановлену Законом на 2020 рік (4 723 грн)

 Покрокова інструкція для отримання допомоги по частковому безробіттю за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/storinka/pokrokova-instrukciya-shchodo-otrymannya-dopomogy-po-chastkovomu-bezrobittyu-na-period

   Контакти Брусилівської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості: тел.. 04162-30257

Е-mail: brus2007@ukr.net

 admin@brus.zt.dcz.gov.ua