Саме під такою назвою в ці чудові березневі дні в Брусилівському селищному Будинку культури відбулась виставка двох майстринь – Тетяни Павлюк  і Таїси Королюк.

Експонати виставки були різноманітні і різножанрові. Кожен витвір приваблював своєю самобутньою неповторністю, оживав українськими мотивами: калиною, волошками. Можна було відчути, як буяє літо на рушниках, квітує весна на серветках, ведеться щира «розмова» з людьми на відстані картин…  У кожну роботу вкладено душу, кожна річ створена з любов’ю, саме тому вироби випромінювали позитивну енергетику добра і домашнього затишку.

   Своєю красою чарували представлені на виставці картини Тетяни  Павлюк, головного спеціаліста управління праці та соціального захисту населення Брусилівської РДА та вишиті роботи Таїси Королюк, методиста Брусилівського селищного Будинку культури.

Творчість художника – це велика праця. Душа і серце переплітаються у формах і барвах. У кожній картині – глибокий зміст, який треба пізнати. Попри те,  що Тетяна Вікторівна не має спеціальної освіти художника, вона має великий талант вміння помічати красу, виразити свої почуття, думки, переживання в картинах. В експозиції виставки були представлені пейзажі, зображення звірів та квітів. Картини наповнені характерним почерком, особливою кольоровою гамою, світлом і повітрям. Творче кредо самодіяльної художниці – показати людям красу життя. Прекрасний, чистий і світлий живопис, повний любові до людей, оптимістичний і життєстверджуючий. Роботи майстрині, це музика душі, що очищає нас від  гріхів і навчає любити і прощати цей світ, де ще  багато злого.

       Роботи Таїси Королюк також дарували естетичне задоволення присутнім. Вишивка – це вид рукоділля, який зародився ще у ІІ сторіччі до нашої ери. Вишиті орнаменти слугували не тільки засобом прикрашення одягу та предметів інтер’єру, але й виступали у ролі оберегу. Пройшло більше трьох тисяч років, а це мистецтво не втратило своєї актуальності.

На виставці представлені роботи в основних техніках вишивки: хрестом,  гладдю, бісером, стрічками.

Вишивання – дуже кропітка справа, яка потребує старанності та майстерності.

Кожна робота, яку ми побачили на виставці, сповнена енергією її майстрині.

З першого погляду навіть не розумієш, що картина вишита. Гама кольорів настільки широка й бездоганно виконана, що картини сприймаються як живопис. Усі роботи дуже різноманітні, не схожі одна на одну, враження просто неймовірні!»,

   Найбільшою винагородою для  учасників виставки стало те, що її відвідувачі знайшли тут натхнення для створення власних шедеврів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

      К.В.Федишина,  Директор Брусилівського СБК