У Брусилівській районній філії Житомирського ОЦЗ представники Коростишівського ОМВК, Брусилівської райдержадміністрації та селищної ради орієнтували нещодавно безробітних на військову службу за контрактом у Збройних Силах України.

   Для 15 безробітних віком від 18 до 60 років, які шукають роботу, презентовано переваги служби за контрактом з використанням відеоматеріалів.

     У своєму виступі заступник військового комісара Петро Кожухов детально зупинився на практичних питаннях укладання контракту на службу у Збройних Силах України та знову ж, які переваги отримує військовослужбовець в плані професійного зростання, соціального захисту, матеріального забезпечення, медичного обслуговування тощо.

   Старший солдат, радіо - телефоніст військової частини А3091 Леся Тодорович з перших вуст розповіла про свою історію укладення контракту на військову службу, як проходить її військове становлення та агітувала укладати контракт саме з її військовою частиною.

      Під кінець заходу представники військкомату дали відповіді на запитання присутніх та поспілкувалися із декількома учасниками заходу індивідуально.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

Л. Левківська Л. М., провідний фахівець з профорієнтації