Брусилівська селищна рада, відділ культури, туризму та діяльності засобів масової інформації Брусилівської селищної ради і Брусилівський селищний Будинок культури провели конкурс професійної майстерності «Кращий за професією» серед працівників сільських клубних закладів нашої громади. Метою конкурсу є обмін досвідом по використанню інноваційних форм роботи, удосконаленню культурно-дозвіллєвої діяльності сільських клубних закладів, підвищення престижу професії працівника культури. Адже від професійних здібностей наших працівників, від їхнього таланту і організованості залежить загальна культура нашого народу.

   Журі конкурсу на чолі із заступником Брусилівського селищного голови В.В.Шкуратівським оцінювало творчий задум, оригінальність ідеї та рівень її втілення, ерудицію, імпровізацію та сценічну культуру десяти директорів сільських Будинків культури та завідувачів сільськими клубами Брусилівської громади. Керівники сільських клубних закладів культури Брусилівщини в чотирьох конкурсних завданнях сьогодні показали свої творчі здібності- і як сценарій цікавий написати, і масовий захід провести та творчих людей згуртувати, і захоплення продемонстрували… А це не завжди легка справа і не кожному під силу, адже робота працівника клубного закладу залежить від багатьох факторів, але головним, звісно, є бажання і творчий підхід до своєї справи та до життя. Та вони вже вкотре підтвердили, що талант, помножений на професіоналізм, старанність і творчість – це свято для тих, хто поруч з ними. А переможці конкурсу «Кращий за професією» будуть нагороджені дипломами, грамотами та подарунками від організаторів на урочистостях з нагоди Дня працівників культури.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
Л.Кіщенко, головний спеціаліст відділу культури, туризму та ЗМІ селищної ради.