Брусилівська селищна рада Брусилівського району Житомирської області

про оголошення конкурсу  з відбору суб’єкта оціночної діяльності  для проведення незалежної оцінки об’єкту малої приватизації комунальної форми власності.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення вартості об’єкту малої приватизації комунальної власності Брусилівської селищної ради.

 Інформація про об’єкт оцінки:

п/п

Назва об’єкту оцінки

Площа,

м2

Адреса об’єкту оцінки

Балансоутримувач

Дата оцінки

1.

Частина приміщення будинку побуту

226.9

вул. Ніни Сосніної, 12-А, с. Нові Озеряни, Брусилівський район, Житомирська область, 12620.

 

Брусилівська селищна рада Брусилівського району Житомирської області. Код ЄДРПОУ 04348504. Адреса балансоутримувача: вул.Митрополита Іларіона,50, смт.Брусилів, Житомирська область,12601, тел.(04162)30485.

 

Листопад 2019

 

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати до Брусилівської селищної ради Брусилівського району Житомирської області конкурсну документацію в запечатаному конверті, яка складається із:

конкурсної пропозицій, запечатаної в окремому конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях – не більше 5 днів), пропозиції щодо ціни надання послуг з оцінки, з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно з законом; підтвердних документів; документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (додаток № 3 «Положення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності», яке затверджено наказом ФДМУ від 31.12.2015 № 2075 у редакції наказу ФДМУ від 16.01.2018 № 47, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 20.02.2018 за № 198/31650) (далі - Положення).

Документи щодо досвіду (додаток 3 Положення) повинні містити інформацію про виконання робіт з оцінки подібних до об'єкта оцінки – нежитлові приміщення.

На конверті слід зазначити: "На конкурс з відбору суб'єкта оціночної діяльності", а також зазначити назву об'єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб'єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім'я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.

 До підтвердних документів належать: заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (додатку № 4 Положення); інформація про претендента (додаток 5 Положення).

Інформація про претендента повинна містити: наявність сертифіката суб'єкта оціночної діяльності; інформацію про оцінювачів, що перебувають у трудових відносинах з претендентом, а також яких він залучає до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна: кваліфікація, стаж роботи, членство у саморегулівних організаціях оцінювачів.

Відповідно до листа ФДМУ від 14.02.2019 № 10-59-2927 очікувана найбільша ціна надання послуг з оцінки на об’єкт нерухомого майна (нежитлові приміщення, технічні приміщення, дахи) – 2,5 тис.грн.

Замовник робіт з оцінки: Брусилівська селищна рада, Брусилівського району, Житомирської області.                    

Платник робіт з оцінки: покупець.                    

Конкурс відбудеться 11 листопада 2019р. за адресою: смт. Брусилів, вул. Небесної сотні,2, – зал засідань.

         Конкурсна документація подається в запечатаному конверті до загального відділу Брусилівської селищної ради за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно), за адресою: смт. Брусилів, вул. Небесної сотні,2, 1-ий поверх. Телефон робочої групи: (04162) 30-4-85.