Інформуємо, в період з 12 по 15 листопада цього року в м. Мінськ Республіки Білорусь відбуватиметься XXV Міжнародна спеціалізована виставка-ярмарок «ГІРОДЕКСПО-2019», яка є найбільшим профільним заходом виробників продовольчих товарів в Республіці Білорусь.

    Програмою «ПРОДЕКСПО-2019» передбачається, окрім виставково- ярмаркових заходів, проведення конгресу «Харчова промисловість Республіки Білорусь в умовах поглиблення інтеграційних процесів», Міжнародного симпозіуму хлібопекарів, Міжнародного кулінарного кубку, Міжнародного дегустаційного конкурсу алкогольних та безалкогольних напоїв «Золотий келих», семінару «Інтелектуальна власність в харчовій промисловості», бліц- переговорів між торговельними мережами та виробниками продовольчих товарів.

   Програма «ПРОДЕКСПО-2019» доступна за посиланням https://prodexpo.bv, умови участі в Міжнародному дегустаційному конкурсі «Золотий келих» (проводиться за окремою програмою) https://www.zalatvkelih.by/o-konkurse.

З організаційних питань щодо участі в заході та його формату просимо звертатись до Хрол Наталії: тел.: - 375-2‘>-889-56-63,

Фото без опису

e-mail: prodexpo@belexpo.bv.

З питань участі у Міжнародному дегустаційному конкурсі «Золотий келих» просимо звертатись до Бельської Ірени: тел.: • 375-29-650-97-86, e-mail: zalatykelih@bk.ru.

 

Відділ економічного розвитку,

                              торгівлі та інвестицій

Брусилівської селищної ради