Вже в шістнадцяте минулої суботи в Народичах пройшли змагання з футболу на Кубок пам’яті вчителів фізкультури, які пішли за межу вічності. Свого часу цей турнір серед ветеранів ініціювала Галина Віталіївна Корінна, яка в ті роки була депутатом обласної ради. Ідею проведення турніру підтримало керівництво Народицької райдержадміністрації та райради, селищний голова, ветерани спорту з Бердичева, Брусилова, Києва та інших міст, куди відбулося переселення жителів Народицького району після аварії на ЧАЕС.

    Цьогоріч у змаганнях взяло участь шість команд, у складі яких були ветерани, яким виповнилося сорок два і більше років. Честь Брусилівщини відстоювали В.Аврамчук, В.Шрам, Р.Новаківський, В.Югас, П.Савенок, С.Кравченко, Л.Кравченко, В.Гуренко, Г.Гончаренко та автор цих рядків.

   Підтримку ветеранам футболу нашого району у поїздці надала Брусилівська селищна рада, зокрема, відділ освіти (виділив пальне). Транспорт надали отаман «Поліського козацтва Святого апостола Андрія Первозванного» В.Венчагов, брусилівчанин Павло Савенок.

   Щодо переможців змагань, то ними стали футболісти з Житомира, друге місце вибороли футболісти з Овруча, третє – народицькі ветерани.

– Головне не перемога, а спілкування, свято зустрічі з ветеранами з інших районів, – наголосив найвіковіший представник Брусилівської делегації Василь Григорович Аврамчук, якого всі знають за багаторічну й сумлінну працю вчителем фізкультури в Ставищах та Осівцях.

  Слова ветерана підтримали й інші представники нашої делегації та запевнили організаторів турніру, що обов’язково візьмуть участь в змаганнях і в наступному році.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

С.Мазуренко.