На ринку праці Брусилівщини спостерігається пожвавлення. Місцеві роботодавці заявляють про гостру потребу у працівниках. Днями відбулися робочі зустрічі роботодавців з фахівцями районної служби зайнятості та ярмарки вакансій з шукаючими роботу. Роботодавці ТОВ «Папірус», ТОВ «Домобудівельна компанія Росичі», фізичні-особи підприємці  Кіщенко В. В., Балибердін  В. М., Макарчук В. М. пропонують працевлаштування, в основному, за робітничими професіями.

           ТОВ «Папірус», яке виготовляє канцелярські товари, шукає інженерів, механіків -налагоджувальників, операторів автоматичних ліній, машиністів екструдера, укладальників-пакувальників. Основним видом діяльності ТОВ «Домобудівельна компанія Росичі», яке розташоване в с. Нові Озеряни, є будівництво житлових та нежитлових споруд. Тому мають потребу в робітничих кадрах у сфері будівництва, а також рамниках на пилораму, підсобних робітниках на  виготовлення пелетів.

     Місцеві підприємці Кіщенко В. В., Балибердін В. М. шукають робітників на виготовлення бетонних парканів та тротуарної плитки. Макарчук В. М. шукає продавців непродовольчих товарів. Роботодавці гарантують офіційне працевлаштування, навчання на робочому місці, оплату праці вищу від середньої заробітної плати по району.

     У ТОВ «Папірус» є можливість надання гуртожитку чи компенсації вартості проїзду, ТОВ «Домобудівельна компанія Росичі» працівникам, які проживають поза межами розташування підприємства планують компенсувати транспортні витрати.

             За додатковою інформацією звертайтесь до Брусилівської районної філії Житомирського обласного центру зайнятості, за адресою: смт. Брусилів, вул. Лермонтова, 9, або  за телефоном (04162)-3-10-05

 

Л. Левківська, провідний фахівець з профорієнтації