У інформаційному  семінарі, який відбувся 20 лютого 2019 року  у Брусилівській районній філії Житомирського обласного центру зайнятості, взяв участь представник Окремого регіонального центру комплектування м. Житомир Максим Баранівський.

         Учасникам семінару, а це категорія осіб, які шукають роботу віком від 18 до 40 років, була представлена відеоінформація та роздаткові матеріали про переваги та умови служби за контрактом в Державній прикордонній службі України.

         Максим Баранівський наголошував, що підписання контракту – це гарантія дотримання всіх соціальних та професійних гарантій для військовослужбовця.

         Важливими перевагами служби за контрактом у прикордонників є гарантоване матеріальне забезпечення близько 10,5 тис. грн, плюс додаткові доплати,  грошова винагорода  в розмірі 14-16 тис. грн. при підписанні першого контракту, компенсація за піднайом житла в залежності від кількості членів родини; безкоштовні харчування, обмундирування, медичне забезпечення; можливість отримання вищої освіти та офіцерського звання тощо.

         Проте є ряд вимог до претендентів, які мають наміри укласти контракт: вік  від 18 до 40 років, відсутність медичних протипоказань та судимостей.

         Дізнатися всі умови військової служби у Державній прикордонній службі України  та укласти контракт можна за адресою: м. Житомир, вул. С. Параджанова, 125; телефони: 093-651-49-40, 097-442-85-12.

Фото без опису

Фото без опису

 

Л. Левківська, провідний фахівець з профорієнтації