У Брусилівській районній філії відбувся семінар з орієнтації  на службу за контрактом у Державній прикордонній службі України. Для 15 шукаючих роботу заступник начальника Окремого регіонального центру комплектування ДПСУ  м. Житомир  підполковник Дмитро Кравченко  надав пропозиції служби за контрактом на посади сержантського та старшинського складу.

         Строк укладання контракту 3 роки, заробітна плата від 8000 грн. та більше. Також передбачені додаткові виплати у вигляді премій, матеріальних допомог на оздоровлення тощо. При підписанні першого контракту виплачується одноразова грошова допомога на вирішення соціально-побутових питань  в розмірі 14000-16000 грн. Важливим є те, що надається гуртожиток або компенсується виплата за винайм житла. Всі контрактники безкоштовно харчуються, забезпечуються військовим обмундируванням, можуть отримати кваліфіковану медичну допомогу,  вищу освіту (в Національній академії Держприкордонслужби) та мають ряд інших переваг.

         До кандитатів на службу за контрактом у Держприкордонслужбі є і ряд вимог:

  • вік  від 18-40 років
  • освіта - від повної загальної середньої
  • позитивне проходження військово-лікарської комісії
  • фізична підготовка
  • відсутність шкідливих звичок та проблем із законом.

 

         Під час семінару підполковник Дмитро Кравченко надав вичерпні відповіді на запитання присутніх та надав контактні дані за якими можна отримати  додаткову інформацію:  м. Житомир, вул. С. Параджанова,125. Тел. 097-44-28-512, 093-65-14-940, (0412)42-41-98

Фото без опису

 

Л. Левківська, провідний фахівець з профорієнтації