Фото без опису Управління Державної казначейської служби України у Брусилівському районі Житомирської області  повідомляє, що у зв’язку із запровадженням з 2 липня 2018 року централізованої моделі виконання дохідної частини бюджетів, як одного із Пріоритетних напрямів діяльності Казначейства на 2017-2018 роки, затверджених Міністром фінансів України, змінився порядок відкриття бюджетних рахунків для зарахування податків, зборів, платежів до державного і місцевих бюджетів та відповідно реквізити таких рахунків.

            Управління вкотре акцентує увагу, що ще 10.09.2018 завершився перехідний період щодо перерахування коштів на „старі” рахунки для сплати податків, зборів, платежів.

Проте, кошти продовжують надходити від платників на «старі» рахунки які спрямовуються на 3811 «Нез'ясовані надходження на рахунках в органах Казначейства України» та повертаються платникам,  як нез’ясовані надходження.

Так за вересень – жовтень 2018 року по Брусиліському району на “старі” рахунки надійшло 64 платежа на суму 90,1 тис.грн., що становить 1,4% від загальної кількості по Житомирській області.

З метою виконання дохідної частини державного та місцевих бюджетів, просимо всіх учасників бюджетного процесу забезпечити правильність сплати податків, зборів та платежів на «нові» реквізити рахунків, які відкриті на балансі центрального апарату Казначейства (МФО – 899998).

Інформація про «нові» реквізити рахунків за надходженнями опубліковано на Веб – сторінці Головного управління  Веб – порталу Державної казначейської служби України.

 

 

                                                                                  УДКСУ у Брусилівському районі