Інформуємо, що 14-15 жовтня поточного року в Києві у виставковому центрі «Парковий» відбудеться бізнес-форум «Horasis China Meeting in Ukraine». Захід організовують Horasis Ukraine, China Federation of Industrial Economics та Horasis (Швейцарія).

  Участь у зазначеному форумі підтвердили 250 представників великих корпорацій та державних діячів Китаю, Америки, Європи. Загальна доступна кількість учасників від України складатиме не більше 100 представників.

    Форум створить можливості для представників органів державної влади та бізнес-середовища продемонструвати інвестиційну привабливість держави та презентувати конкретні інвестиційні проекти у різних секторах економіки.

   У вас є можливість прийняти участь у бізнес-форумі з метою презентації власних проектів та потенціалу для залучення інвестицій.

Вартість участі для представників бізнесу складає 3000 дол. США.

   Більш детальну інформацію можна отримати на сайті http://horasisua.com/uk/ або за телефоном 063-430-32-10 Сергій Сек - директор ТОВ «Хорасіс ЮА».

  Усі хто має бажання взяти участь у заході, просимо надіслати повідомлення до 12 жовтня 2018 року на електронну адресу відділу економічного розвитку торгівлі та інвестицій Брусилівської селищної ради: invest brus_ekonomsr@ukr.net.