Брусилівська селищна рада оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади головного спеціаліста відділу економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Брусилівської селищної ради

 Основні вимоги до кандидатів: Повна вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст (магістр). Володіння навичками роботи на  комп’ютері  та вміння  працювати з іншими технічними засобами,  необхідними для виконання службових обов’язків. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі на посаді провідного спеціаліста не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років.

  Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається сектором організаційно-кадрового забезпечення Брусилівської селищної ради.

 Документи приймаються протягом 30 календарних днів з часу опублікування оголошення (до 03.11.2018 включно) за адресою:

12601 Житомирська область, Брусилівський район, смт. Брусилів,        вул. Небесної Сотні 2

Телефон для довідок:  30473                     

  Перед подачею необхідних документів на заміщення вакантних посад осіб місцевого самоврядування відповідно до ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції»  кандидати уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування повинні подати електронну декларацію за минулий рік.

                                                                       

  В.В.Габенець, селищний голова