Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах договору оренди  індивідуально визначеного  (нерухомого) майна – частину приміщення КП «Брусилівська районна аптека №13», яке знаходиться на балансі КП «Брусилівська районна аптека №13», площею 35,1 кв.м., що розміщена за адресою: Житомирська обл., Брусилівський район, смт.Брусилів, вул.Митрополита Іларіона, 13, для надання стоматологічних послуг.

Для участі у конкурсі необхідно подати на розгляд конкурсної комісії за адресою: смт. Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2, 1-й поверх (загальний відділ Брусилівської селищної ради), наступні документи:

  • заяву на участь у конкурсі;
  • конкурсні пропозиції щодо розміру орендної плати гривень  в місяць  без  ПДВ за  частину приміщення (запечатані в конверті);
  •  відомості про учасника конкурсу (копія свідоцтва про державну реєстрацію, довідка з органу податкової служби про перебування на обліку платника податків);
  • належним чином оформлену довіреність (в разі потреби), видану представнику юридичної особи для участі у конкурсі;
  • копії установчих документів.
  • копії документів, що підтверджують сплату завдатку у розмірі орендної плати за 1 місяць згідно з початковим розміром орендної плати.

Початковий розмір орендної плати  за користування частиною приміщення КП «Брусилівська районна аптека №13», площею 35,1 кв.м.  в місяць  без ПДВ,  відповідно до звіту  про оцінку майна,  складає 1340 грн. 92 коп. в місяць.

         Переможець конкурсу відшкодовує вартість незалежної оцінки та несе витрати, пов’язані з утриманням орендованого майна і сплатою комунальних послуг.

         Прийняття документів на конкурс здійснюється протягом 10 робочих днів із дня опублікування оголошення, до 27.09.2018 року включно з 9.00 год по 13.00 год.

         Ознайомитися з умовами оренди та відомостями про об’єкт оренди можна за адресою: смт. Брусилів, вул. Митрополита Іларіона, 50 Відділ комунальної власності, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та екології селищної ради телефон  для довідок: 3-04-85.