Фото без описуБрусилівська селищна рада  Брусилівського району Житомирської області оголошує конкурс на посаду директора комунальної установи «Брусилівський Інклюзивно-ресурсний центр» Брусилівської селищної ради»(далі — директора ІРЦ). Юридична адреса Центру: смт.Брусилів, вул. Митрополита Іларіона,16

Кваліфікаційні вимоги:

Педагогічні працівники, які мають вищу освіту не нижче ступеня магістра або освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за спеціальністю «Спеціальна освіта», «Корекційна освіта», «Дефектологія», «Психологія» та стаж роботи не менше трьох років за фахом.

Умови оплати праці:

посада директора ІРЦ прирівнюється до посад педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти (шкіл-інтернатів)

Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі та строк їх подання:

Особа, яка бере участь у конкурсі, упродовж 15 днів з дня оголошення конкурсу подає такі документи:

- заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України "Про захист персональних даних";

- автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, відомості про наявність чи відсутність судимості;

- копію документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту;

- рекомендаційний лист довільної форми (для посади керівника);

- мотиваційний лист довільної форми.

У разі невідповідності наданих документів встановленим вимогам, претенденти на заміщення вакантної посади до конкурсного відбору не допускаються.

Документи, подані після закінчення встановленого строку, не розглядаються та повертаються особам, які їх подали.

     Місце проведення конкурсного відбору:

         Конкурс проводитиметься  за адресою:  Брусилівська селищна рада,   вул. Небесної Сотні, 2 через 5 днів після закінчення строку приймання документів.

         За додатковою інформацією щодо умов проведення конкурсу звертатись  у відділ освіти  та спорту Брусилівської селищної ради  за адресою: смт.Брусилів, вул. Митрополита Іларіона, 16.