Фото без опису    Проект рішення «Про затвердження  Положення про громадські пасовища» розроблено  відповідно до ст. ст. 25, 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” , ст. ст. 34, 83 Земельного Кодексу України, ч. 5 розділу ІІ Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо розмежування земель державної та комунальної власності».

Розробник проекту рішення  - відділ юридичного забезпечення  Брусилівської селищної ради

Мета  прийняття  рішення – упорядкування  земель для випасу  великої рогатої худоби

     Проект рішення « Про затвердження  Положення про громадські пасовища» та аналіз його регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Брусилівської селищної ради в розділі « Регуляторна діяльність» та інформаційному стенді селищної ради за адресою: смт.Брусилів,    вул. Небесної Сотні, 2.

         Строк приймання пропозицій та зауважень становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту « Про затвердження  Положення про громадські пасовища» до 28 червня 2018 року на поштову адресу  – 12601, Житомирська область, Брусилівський район, смт.Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 або електронну адресу brusilivsr@ukr.net.

                                                                     

     В.В.Габенець, селищний голова