Фото без опису   Метою прийняття рішення Брусилівської селищної ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на 2019 рік» є безумовне виконання норм чинного законодавства та збільшення надходжень до місцевого бюджету.

  Згідно норм Податкового кодексу України місцеві ради в межах своїх повноважень приймають рішення про встановлення місцевих податків та зборів, в тому числі: податку на нерухоме майно, транспортного податку,  плати за землю, єдиного  податку.

      Проект рішення «Про встановлення місцевих податків та зборів на на 2019 рік» та аналіз його регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Брусилівської селищної ради в розділі « Регуляторна політика та інформаційному стенді селищної ради за адресою: смт.Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2.

         Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта на поштову адресу  – 12601, Житомирська область, Брусилівський район, смт.Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 або електронну адресу brusilivsr@ukr.net.

                                                               

    В.В.Габенець, селищний голова