Брусилівська  селищна рада оголошує  конкурс на передачу в користування на умовах оренди  індивідуально визначеного      (нерухомого) майна - частину приміщення , яке знаходиться на балансі Брусилівської селищної ради  площею 38,07 кв.м., що розміщене за адресою: Житомирська обл., Брусилівський район, с.Биків , вул.. Житомирська, 155-Б, для розміщення магазину.

Для участі у конкурсі необхідно подати на розгляд конкурсної комісії за адресою: смт. Брусилів, вул.. Короленка, 2, 1-й поверх (загальний відділ Брусилівської селищної ради), наступні документи:

  • заяву на участь у конкурсі;
  • конкурсні пропозиції щодо розміру орендної плати гривень  в місяць  без  ПДВ за  частину приміщення (запечатані в конверті);

         - відомості про учасника конкурсу (копія свідоцтва про державну реєстрацію, довідка з органу податкової служби про перебування платником податків);

        - належним чином оформлену довіреність, видану представнику юридичної особи для участі у конкурсі;

         -  копії установчих документів;

          -  копії документів, що підтверджують сплату завдатку у розмірі орендної плати за 1 місяць згідно з початковим розміром орендної плати.      

Початковий розмір орендної плати частини приміщення площею  38,07 кв.м в місяць без ПДВ відповідно до звіту про оцінку майна складає  247,16 грн.

         Переможець конкурсу відшкодовує вартість незалежної оцінки та несе витрати, пов’язані з утриманням орендованого майна і сплатою комунальних послуг.

         Прийняття документів на конкурс здійснюється протягом десяти календарних днів із дня опублікування оголошення, до 28.09.2017 року включно.

         Ознайомитися з умовами оренди та відомостями про об’єкт оренди можна за адресою: смт. Брусилів, вул.. Короленка, 2,  Брусилівська селищна рада  Брусилівського району Житомирської області, телефон  для довідок:3-04-40.