Ухвалено закон №3908-1 «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за вчинення домашнього насильства та насильства за ознакою статі»

  1 липня під час засідання ВР було ухвалено закон №3908-1 «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за вчинення домашнього насильства та насильства за ознакою статі», його підтримали 336 депутатів.

Відзначення багатодітних жінок області, які отримали почесне звання «Мати-героїня», та переможців обласного конкурсу до Дня матері «Я люблю тебе, мамо!»

  02 липня 2021 року, у Житомирській обласній філармонії імені С.Ріхтера відбулися урочистості з нагоди відзначення багатодітних жінок області, які отримали почесне звання «Мати-героїня», та переможців обласного конкурсу до Дня матері «Я люблю тебе, мамо!».

У партнерстві з фахівцями Пенсійного Фонду

   2 липня 2021 року відбувся інформаційний семінар із загальних питань зайнятості. Як зазвичай, на таких заходах фахівці Брусилівської районної філії знайомлять учасників із сучасними соціальними послугами служби зайнятості: послугами з пошуку постійної чи тимчасової роботи, виплатою допомоги по безробіттю, профорієнтаційними послугами, пропозицією професійного навчання та громадських робіт, сприянням у відкритті власної справи тощо. Пропонують використовувати при пошуку роботи сучасні електронні сервіси «Електронний кабінет шукача роботи», «Платформу профорієнтації та розвитку кар’єри», «Моя професія - консультаційна мережа», а також сервіс «Електронна черга». Звертають особливу увагу на офіційну легальну зайнятість. В цьому питанні партнерами є фахівці Пенсійного Фонду. Так, Тетяна Волинець, завідувач сектору обслуговування громадян прийняла участь у семінарі та акцентувала увагу на актуальності на даний час питання щодо офіційної зайнятості населення. Також Тетяна Володимирівна пропонувала зареєструватися на WEB - порталі Пенсійного Фонду України, що дасть можливість отримувати інформацію про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески, починаючи з 2000 року; формувати запити на попередню підготовку документів; записуватись на прийом до фахівців Фонду, не виходячи з дому тощо.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ МОСТУ В ОВРУЧІ ПРОВОДИТЬСЯ З ВИПЕРЕДЖЕННЯМ ГРАФІКУ

  У рамках програми Президента «Велике будівництво» проводиться капітальний ремонт мосту через річку Норин у місті Овруч на шляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, км 47+402. Про це інформує САД у Житомирській області.

Робота є! Потрібні дорожні працівники!

  Брусилівська районна філія, вивчивши термінову потребу у працівниках  підприємства ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», організувала міні-ярмарок вакансій для безробітних – 01.07.2021 року. ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» займається ремонтом дорожнього покриття та запрошує на роботу  дорожніх працівників, машиністів котка, автогрейдера, бульдозера, фрезера, маніпулятора, інженера дорожнього руху тощо. Такі заходи дають змогу донести інформацію про наявні вакансії до широкого кола осіб, які шукають роботу, напряму поспілкуватися з роботодавцем. У роботодавця ж – є можливість презентувати своє підприємство, провести попередні співбесіди з претендентами на вакантні місця.

Церемонія вручення спортивних нагород чемпіонату з футболу Брусилівської ОТГ

    27 червня 2021 року у приміщенні Брусилівської дитячої музичної школи відбулася церемонія нагородження найкращих футболістів та футбольних команд, які прославляють нашу громаду та ефективно популяризують футбол. Футбольне свято відбулося за підтримки та під патронатом Брусилівського селищного голови Володимира Васильовича Габенця. Також на святі був присутній голова федерації футболу Брусилівської ОТГ Галенчик Андрій Васильович. Із хвилюванням чекали наші футболісти тієї хвилини, коли почують результати. За участь у чемпіонаті Брусилівської ОТГ 2020 року 1 місце ФК “Водотиї”, 2 місце ФК “Брусилів”, 3 місце ФК «Інтер». Приємно, що перелік спортивних досягнень значно збільшився. Але на цьому не потрібно зупинятися, попереду є що завойовувати. Спортсмени отримали свої заслужені нагороди за досягнення у спорті. Але найголовніша винагорода - це здоров’я, яке дає спорт.

Інформаційні семінари Брусилівської районної філії

  Брусилівська районна філія в своїй роботі з безробітними активно використовує інформаційні семінари із загальних питань зайнятості. Такі заходи проходять, як безпосередньо в приміщенні філії, так і в онлайн форматі. Протягом півріччя проведено 15 інформаційних семінарів для 77 безробітних та 14 інформаційних вебінарів  для 151 безробітного. Так, днями відбувся інформаційний семінар за участі директора філії Олександра Дрозда, керівника районного бюро правової допомоги Юрія Ободзинського.