ЗА ПЕРШІ 6 ДНІВ ВІДКРИТТЯ РИНКУ ЗЕМЛІ ЗАРЕЄСТРОВАНО 322 УГОДИ, — ПРЕМ’ЄР-МІНІСТР

  За перші 6 днів після відкриття ринку було зареєстровано 322 угоди на земельні ділянки, щодо яких раніше діяв мораторій. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 07 липня 2021 року.

МЕТА «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА» – ШВИДКИЙ ТА КОМФОРТНИЙ ПРОЇЗД ПО ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ РІЗНИМИ ШЛЯХАМИ, – КИРИЛО ТИМОШЕНКО

   Програма Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» спрямована не лише на вирішення проблеми внутрішніх перевезень, а й на розвиток транзиту й міждержавних відносин. Про це заявив заступник керівника Офісу Глави держави Кирило Тимошенко під час виступу на Всеукраїнському форумі «Україна 30. Міжнародна політика».

 7 липня відбувся Всеукраїнський З’їзд територіальних громад України!

   В одній залі, зібрались сотні учасників – голови тергромад, народні депутати України, посадовці центральних органів державної влади,  представники міжнародних організацій та проектів технічної допомоги, експертне середовище, ЗМІ. В дружній атмосфері відбувся діалог усіх зацікавлених сторін  щодо ефективної реалізації нового етапу реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади в інтересах та задля мешканців територіальних громад. Зустріч відвідав Брусилівський селищний голова Володимир Габенець, який вдруге був обраний членом ревізійної комісії.

СТРАТЕГІЧНІ ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКОГО СЕЛА ОБГОВОРЮЄМО СЬОГОДНІ З НАРОДНИМИ ДЕПУТАТАМИ УКРАЇНИ У НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОМУ РАЙОНІ, – ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО

  Сьогодні, 07 липня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко бере участь у виїзному засіданні Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики у Новоград-Волинському районі.

Відбулося п'ятнадцяте чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого скликання

 7 липня 2021 року відбулося п'ятнадцяте чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого скликання. Були розглянуті наступні питання: про виконання контрольних доручень та листів посадовими особами Брусилівської селищної ради за I півріччя 2021 року, про затвердження звітів старост Брусилівської селищної ради за територіальною належністю щодо виконання ними повноважень за I півріччя 2021 року, про визначення уповноважених осіб за ведення списків осіб, які мають право на майновий пай, оформлення та видачу свідоцтв про право власності на майновий пай, про затвердження графіку роботи старост Брусилівської селищної ради та інші. Всього було розглянуто 68 питань.

У Брусилові відбулося свято Івана Купала

    Ось і прийшло свято, яким закінчується літній сонячний цикл. Для багатьох не секрет, що Купало - це  прадавнє українське свято Літнього Сонцевороту. Але Купало - не просто «гулянка», це ще й тайнодійство, під час якого весняне Сонце стає «повнолітнім». В Брусилові на ставку, що на Тихих вербах, відбулося традиційне святкове дійство, в ході якого дівчата прибирали Марену та водили  хороводи навколо неї, представили на  конкурс купальські віночки і пускали їх на воду, а хлопці розпалювали купальське вогнище та спалювали Купало.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ТРИВАЄ РЕМОНТ МАЙЖЕ 30 КІЛОМЕТРІВ АВТОШЛЯХУ Н-03 ЖИТОМИР – ЧЕРНІВЦІ

В рамках програми Президента «Велике будівництво» у Житомирській області триває ремонт автошляху Н-03 Житомир – Чернівці від м. Чуднів до межі з Хмельницькою областю. Здійснюється реконструкція та капітальний ремонт близько 30 кілометрів шляху на кількох ділянках.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ МОСТУ В ОВРУЧІ ПРОВОДИТЬСЯ З ВИПЕРЕДЖЕННЯМ ГРАФІКУ

  У рамках програми Президента «Велике будівництво» проводиться капітальний ремонт мосту через річку Норин у місті Овруч на шляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, км 47+402. Про це інформує САД у Житомирській області.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ МИ НЕ ЛИШЕ ДОБУДУЄМО ВСЕ, ЩО ЗАПЛАНОВАНО, А Й СФОРМУЄМО АМБІТНИЙ ПЛАН ПОДАЛЬШОГО РОЗВИТКУ ОБЛАСТІ, — ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО

    Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко обговорив із Міністром інфраструктури України Олександром Кубраковим реалізацією у Житомирській області програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» під час його робочої поїздки до регіону спільно з народними депутатами України 03 липня.

СПІЛЬНА ЗАЯВА ГОЛІВ ОДА ТА ОБЛАСНОЇ РАДИ СТОСОВНО ПРОВЕДЕННЯ КОМАНДНОГО ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З ЧОТИРИБОРСТВА НА ЖИТОМИРЩИНІ

   Протягом 20-23 вересня на Житомирщині відбудеться командний чемпіонат України з чотириборства серед ДЮСШ та СДЮШОР. Це перші змагання національного рівня, які прийме нещодавно реконструйований в рамках програми «Велике будівництво» манеж стадіону «Полісся».