ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО ВЗЯВ УЧАСТЬ У ВІДКРИТТІ БУДИНКУ КУЛЬТУРИ У МАЛИНІ

  22 липня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко під час робочої поїздки до Коростенського району долучився до урочистого відкриття районного будинку культури у м. Малині, який було капітально відремонтовано в рамках програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво”. Участь у заході також взяли народні депутати    України Арсеній Пушкаренко та Тетяна Грищенко, представники районної та міської влади.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ТРИВАЄ КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ДІЛЯНКИ ДОРОГИ РОМАНІВ – ЛІСНА РУДНЯ – МЕЖИРІЧКА

    У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Житомирській області триває розбудова транспортної інфраструктури, будівництво та ремонт доріг.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО ВЗЯВ УЧАСТЬ У ВІДКРИТТІ ДИТЯЧОГО САДОЧКУ У ЧОПОВИЧАХ. ФОТО

      22 липня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко долучився до відкриття дитячого садочку «Краплинка» у смт Чоповичі Коростенського району, реалізованого завдяки програмі Президента України «Велике Будівництво».

ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО: НАША МЕТА — ЗБЕРЕГТИ АВТОШЛЯХИ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ ВІД РУЙНУВАННЯ

   21 липня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко оглянув роботу системи моніторингу за станом доріг та умовами руху Weigh in motion (WIM) поблизу с. Дідовичі Новоград-Волинського району.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО ПРОІНСПЕКТУВАВ КАПІТАЛЬНО ВІДРЕМОНТОВАНУ АВТОДОРОГУ ДУБРІВКА–ХИЖІВКА

  21 липня голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко в рамках робочої поїздки до Новоград-Волинського району оглянув капітально відремонтовану у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» автодорогу місцевого значення С 060201 Дубрівка–Хижівка через Закриниччя.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ПІСЛЯ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ ПЛАВАЛЬНИЙ БАСЕЙН У БЕРДИЧЕВІ ЗМОЖЕ ПРИЙМАТИ ПІВ ТИСЯЧІ ВІДВІДУВАЧІВ НА ДЕНЬ

   У рамках реалізації програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” на Житомирщині триває капітальний ремонт КУ «Міський плавальний басейн» у м.Бердичеві, який має на меті осучаснити інфраструктуру та створити належні умови для занять фізичною культурою та спортом жителями Бердичівської громади різних вікових груп та категорій.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО ОЗНАЙОМИВСЯ З РОБОТОЮ АМБУЛАТОРІЇ В ДУБРІВЦІ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ

  Сьогодні, 21 липня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко в рамках робочої поїздки до Новоград-Волинського району оглянув роботу амбулаторії на 1-2 лікаря з житлом у с. Дубрівка, яка побудована в рамках програми Президента «Велике будівництво».

ВАКЦИНАЦІЯ ВІД COVID-19 ЛЮДЕЙ ЛІТНЬОГО ВІКУ: ЩО ТРЕБА ЗНАТИ

   В Україні стартував четвертий етап вакцинації від CОVID-19. Під час нього щеплюватимуть людей віком від 60 років, а також людей віком 18-59 років, які мають супутні захворювання. Попри це, продовжується щеплення пріоритетних груп, що входили до попередніх етапів.

Відбулася 11 сесія селищної ради 8 скликання

  21 липня 2021 року відбулася 11 сесія 8 скликання Брусилівської селищної ради. На сесії розглянуто наступні питання: про початок повноважень депутата Брусилівської селищної ради Житомирського району Житомирської області восьмого скликання, про план роботи Брусилівської селищної ради на II півріччя 2021 року, про внесення змін до   Програми  охорони навколишнього природного середовища на території Брусилівської селищної  ради  на 2019-2021 роки, про затвердження Порядку  підготовки та прийняття  регуляторних  актів