Велике будівництво на Житомирщині: триває реконструкція майнового комплексу стадіону «Колос» в м. Олевськ

    У рамках реалізації програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво” на Житомирщині триває реконструкція майнового комплексу стадіону “Колос” в м. Олевськ.

Триває кампанія з оздоровлення Брусилівської селищної територіальної громади

   Поліпшення стану здоров’я дітей, відновлення їх життєвих сил шляхом організації якісного, повноцінного оздоровлення та відпочинку є важливим напрямком діяльності Брусилівської селищної ради.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ТРИВАЮТЬ АКТИВНІ РОБОТИ З РЕМОНТУ ДОРОГИ Н-03 ЖИТОМИР – ЧЕРНІВЦІ

    У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Житомирській області здійснюється масштабне відновлення  дорожнього полотна.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: СТАРТУВАЛИ РОБОТИ З ВЛАШТУВАННЯ ОСТАННЬОГО ШАРУ ДОРОЖНЬОГО ПОКРИТТЯ НА МОСТУ ЧЕРЕЗ РІЧКУ СЛУЧ У СЕЛІ ЧИЖІВКА

       Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області. Роботи з капітального ремонту мосту через річку Случ, що на км 92+351 а/д Р-49 Васьковичі – Шепетівка, реалізовуються у рамках програми Президента  України «Велике будівництво».

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: НА АВТОШЛЯХУ М-21 ВИСТУПОВИЧІ – ЖИТОМИР – МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКИЙ ЗВОДИТЬСЯ ДВОРІВНЕВА ТРАНСПОРТНА РОЗВ’ЯЗКА

    У рамках програми Президента України «Велике будівництво» тривають роботи на автошляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський в обхід міста Бердичів (км 214+223). Йдеться про ділянку дороги між селами Осикове та Гришківці. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Житомирській області.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ВЖЕ 3 СЕРПНЯ РОЗПОЧНЕТЬСЯ КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ АВТОДОРОГИ АНДРУШІВКА-ЧЕРВОНЕ-ЗАКУТИНЦІ, – ГОЛОВА БЕРДИЧІВСЬКОЇ РДА

   У рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» заплановано виконати капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 060102 Андрушівка-Червоне-Закутинці км 24+543 – км 32+406.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: НА ОБХОДІ МІСТА БЕРДИЧІВ БУДУЄТЬСЯ ТРАНСПОРТНА РОЗВ’ЯЗКА НА АВТОШЛЯХУ М-21

  У Житомирській області триває реалізація програми Президента України «Велике будівництво», у рамках якої в області розбудовується соціальна, транспортна інфраструктури, а також впроваджується ряд інших суспільно значущих проєктів.

НАТАЛІЯ ОСТАПЧЕНКО ПРОІНСПЕКТУВАЛА ОБ’ЄКТИ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА» В НОВОБОРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

  Перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко в рамках робочої поїздки оглянула об’єкти будівництва програми Президента України в Новоборівській громаді Житомирської області.

СТВОРЕННЯ ІНДУСТРІАЛЬНИХ ПАРКІВ – СТРАТЕГІЧНО ВАЖЛИВЕ ЗАВДАННЯ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО

 30 липня у Житомирській ОДА відбулася чергова нарада з громадами учасницями проєкту Секторальної підтримки ЄС «Мережа індустріальних парків «Західний індустріальний кластер» – Малинською та Брониківською громадами.