ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ЗАВЕРШЕНО РОБОТИ ІЗ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ МОСТА

  30 серпня за участю голови Житомирської обласної адміністрації  Віталія Бунечка, голови Житомирської райдержадміністрації  Юрія Денисовця та народного депутата України Арсенія Пушкаренко відбулось відкриття одразу двох об’єктів програми Президента України «Велике будівництво» у Старосілецькій та Коростишівській громадах Житомирської області.

Зверніть увагу!

   Шановні громадяни, з метою недопущення корупційної складової з боку особового складу та працівників Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області та своєчасного реагування на зловживання владою посадовими особами ДСНС.

До відома страхувальників!!! Роз’яснення щодо впровадження електронної форми листків непрацездатності.

        Доводимо до вашого відома, що 04.06.2021 набув чинності наказ Міністерства охорони здоров’я України від 01.06.2021 № 1066 «Деякі  питання формування медичних висновків про тимчасову непрацездатність та проведення їхньої перевірки».

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: РЕКОНСТРУЙОВАНЕ ПРИМІЩЕННЯ МАГІСТРАТУ ДОСТУПНЕ ДЛЯ МАЛОМОБІЛЬНИХ ГРУП НАСЕЛЕННЯ, – НЕЛЯ КОВАЛЮК

  Представник Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Житомирській ОДА Неля Ковалюк ознайомилася з відреставрованою будівлею Магістрату в Житомирі.

Вареники на всі смаки

  Окрасою урочистостей до 30-річчя Незалежності України став фестиваль-конкурс вареників "Ой, варенички мої, страва незвичайна", в якому взяли участь старостинські округи громади. Старости разом з найкращими господинями сіл щедро пригощали варениками усіх гостей свята. Всі учасники фестивалю-конкурсу отримали грамоти та подарунки, які було придбано за сприяння Брусилівської селищної ради, ГО "Рідний Дім - Брусилівщина" та первинної профспілкової організації працівників підприємств, установ Брусилівської селищної ради.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: НА ШЛЯХОПРОВОДІ ЧЕРЕЗ ЗАЛІЗНИЦЮ ЗАВЕРШУЮТЬСЯ АРМУВАЛЬНІ РОБОТИ

   Поблизу міста Чуднів триває зведення шляхопроводу над залізничними коліями. Споруда розташована на км 57 + 058 автодороги Н-03 Житомир – Чернівці, ремонт якої здійснюється за програмою Президента України «Велике будівництво». Про це повідомляє Укравтодор.

СЬОГОДНІ МИ ВІДКРИВАЄМО ЧЕРГОВУ, 15-ТУ АМБУЛАТОРІЮ У КУРНЕНСЬКІЙ ГРОМАДІ, ПОБУДОВАНУ В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО», — НАТАЛІЯ ОСТАПЧЕНКО

  Сьогодні, 20 серпня,  перша заступниця голови Житомирської ОДА Наталія Остапченко долучилася до відкриття сучасної амбулаторії у Курненській громаді Житомирської області. Нова, 15-та амбулаторія загальної практики сімейної медицини відкрита в рамках програми Президента України «Велике будівництво».