ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: ЖИТЕЛІ ОБЛАСТІ ПОВИННІ ОПЕРАТИВНО ОТРИМУВАТИ МЕДИЧНУ ДОПОМОГУ У НАЙКРАЩИХ УМОВАХ, – ВІТАЛІЙ БУНЕЧКО НА ВІДКРИТТІ АМБУЛАТОРІЇ

   У територіальних громадах Житомирщини завдяки програмі Президента «Велике будівництво» відкривається дедалі більше сучасних амбулаторій загальної практики сімейної медицини, які відповідають новітнім технічним вимогам, енергоефективні, комфортні та оснащені необхідним обладнанням.

ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО НА ЖИТОМИРЩИНІ: КЕРІВНИЦТВО БЕРДИЧІВСЬКОЇ РДА ПРОІНСПЕКТУВАЛО ХІД ВИКОНАННЯ РОБІТ ІЗ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ МІСЬКОГО БАСЕЙНУ

     На території Бердичівського району успішно продовжується реалізація одразу декількох масштабних проєктів у рамках програми Президента Володимира Зеленського “Велике будівництво”. Серед них – капітальний ремонт КУ «Міський плавальний басейн» у місті Бердичів.

Співпраця двох громад

  7 вересня 2021 року в Брусилівській селищній раді відбулася зустріч  Брусилівського селищного голови Володимира Васильовича Габенця та голови Шишацької територіальної громади Полтавської області Олександра Івановича Тутки. 

Бюро правової допомоги - 5 років

  1 вересня 2016 року по всій країні свої двері перед відвідувачами відкрили точки доступу до безоплатної правової допомоги – бюро, які дозволили охопити юридичною допомогою жителів найвіддаленіших сіл області.

Подяки за співпрацю

  За результатами роботи у 2021 році два брусилівські підприємства відзначені подяками від служби зайнятості у переддень Дня підприємця: ТОВ «БЛФЗ Файдал УА», керівник Роговський Микола Антонович та ТОВ «Брусилівський маслозавод», керівник Вознюк Микола Федорович.

Відбувся семінар керівників клубних установ

   3 вересня 2021 року відбувся семінар керівників клубних установ Брусилівської громади. На зібранні розглянуто питання підготовки до другої Брусилівської книжкової толоки, яка відбудеться 10 вересня 2021 року. Також обговорювалося питання участі аматорських колективів громади у фестивалі патріотичної пісні «Червона калина» Радомишльського району та інші питання.

Навчальний візит до Польщі

         З 21 по 28 серпня начальник відділу соціального захисту Брусилівської селищної ради  Марія Шарамко, директор Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради Валентина Мазуренко у складі делегації з Житомирщини - голів Глибочицької та Курненської сільських рад, заступника голови Радомишльської міської ради та керівників установ соціальної сфери здійснили навчальний візит до Польщі. Його організував Фонд Міжнародної солідарності, що фінансується програмою польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща та за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні. Впродовж тижня було відвідано 5 гмін, що розташовані у Мазовецькому та Підляському воєводствах: місько-сільську гміну Тлущ, міські - Кобилка та Пшасниш, сільську-Соколи  та Вишковський повіт.

ГРОМАДИ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ АКТИВНО РОЗВИВАЮТЬСЯ ЗАВДЯКИ ПРОГРАМІ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО», — ЮРІЙ ДЕНИСОВЕЦЬ

  У рамках робочої поїздки голова Житомирської РДА Юрій Денисовець оглянув роботу об’єктів інфраструктури Квітневої громади, побудовані в рамках програми Президента України «Велике будівництво».