Профілактичний рейд

Під час опалювального сезону різко збільшується кількість пожеж, які виникають у житловому секторі.

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ БРУСИЛІВСЬКОЇ ОТГ!

     Згідно з чинним законодавством України, а саме: відповідно до ч. 2. ст. 35-1 Закону України «Про відходи» усі власники або наймачі, користувачі, у тому числі орендарі, джерел утворення побутових відходів, земельних ділянок укладають договори з юридичною особою, яка визначена виконавцем послуг на вивезення побутових відходів та здійснюють оплату таких послуг. До джерел утворення побутових відходів стаття 1 даного Закону відносить об’єкти, на яких утворюються побутові відходи (житлові будинки, підприємства, установи, організації та земельні ділянки).

Семінар з національно-патріотичного виховання учнів

  Враховуючи сучасну суспільно-політичну ситуацію, що склалася в Україні, усе більшої актуальності набуває виховання в молодого покоління почуття патріотизму, відданості загальнодержавній справі зміцнення країни, активної громадянської позиції. Тому 15 лютого 2024 року на базі Брусилівської мистецької школи було організовано та проведено селищний семінар-практикум на тему: «Національно-патріотичного виховання учнів засобами козацької педагогіки, екологічної, краєзнавчої та художньо-естетичної роботи».

Розпочався ІІ етап проєкту Президента України «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»

 15 лютого 2024 року в Брусилівській селищній територіальній громаді розпочався ІІ етап проєкту Президента України «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023/24 навчальному році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

ІІ етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу серед дівчат 9-х класів

   15 лютого 2024 року на базі Морозівської гімназії пройшов ІІ етап спортивних змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу серед дівчат 9-х класів. І місце здобула команда Лазарівської гімназії; ІІ- місце у команди Брусилівського ліцею ім. Г.О. Готовчиця; ІІІ-місце у Ставищенської гімназії.    По закінченні змагань, відбулась напружена та цікава гра між чемпіонами (дівчата з Лазарівської гімназії) і вчителями фізичної культури.    Дякуємо всім за активну участь.