Збільшення тарифів на водопостачання

  Брусилівська селищна рада має намір прийняти рішення щодо збільшення тарифів на послуги з централізованого водопостачання для населення та інших споживачів.

Епідемічна ситуація в Брусилівській громаді в січні 2024 року

   В січні  2024 року    зареєстровано  340  випадків  ГРВІ,  що на 134,5%  більше  ніж  за  січень  2023року.  За  останній  тиждень  відбувся  ріст  захворюваності   на 17%.  Серед всіх  захворівших -   53,2%  діти  до  17 років,  частіше  хворіли  діти  від 0 до 4 років,  із  них  2,4 %  дітей  госпіталізовано  з  ускладненнями.

Запрошуємо всіх відвідати виставку

 Спільно з БФ "Рокада" у бібліотеці ще триває виставка-інсталяція про долі переселенців і біженців з українських міст, зокрема, Нікополя, Бахмута, Сєвєродонецька, Маріуполя, Миколаєва, Бучі....

НАГАДУЄМО!

 Наближається 1 січня 2025 року - після якого громадяни України, які не оформили документи на земельну ділянку, можуть втратити право власності на неї.

Юрій Тарасюк підбив підсумки реалізації інтерактивного івенту «Стежка ментального здоров’я» на теренах Житомирського району

  Протягом січня поточного року в кожній громаді Житомирського району, в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?»,  проходили інтерактивні заходи під назвою «Стежка ментального здоров’я».

Майже 30 тисяч споживачів вирішують питання щодо розподілу газу у особистому кабінеті!

 Житомирська філія “Газмережі” радить клієнтам користуватися особистим кабінетом — сучасним сервісом, який дає можливості отримати усю необхідну інформацію щодо розподілу газу у декілька кліків.

ЩО ВАРТО ПОКЛАСТИ В ДОМАШНЮ АПТЕЧКУ

 Вже друга зима поспіль для усіх нас є непростою – із постійною загрозою відключення електропостачання.  Але завдання кожного українця – максимально підготуватися до різних варіантів розвитку подій. Наприклад, варто переглянути склад домашньої аптечки або скласти її, якщо у вас її немає. Це дозволить почуватися впевнено у випадку виникнення непередбачуваних ситуацій зі здоров’ям. Передусім варто пам’ятати, що потрібні ліки та засоби лікування мають зберігатися в недоступному для дітей місці в окремій коробці, сумочці, валізці чи контейнері. Важливо, щоби аптечка була переносною, а її корпус захищав вміст від ударів, потрапляння світла й вологи. Варто також періодично переглядати ліки та засоби, що лежать в аптечці, і оновлювати їх щойно завершиться термін придатності.