Другий день конкурсу читців творів Лесі Українки

 Сьогодні, у Брусилівському селищному будинку культури пройшов другий день конкурсу читців творів Лесі Українки «До тебе Україно, наша бездольна мати, струна моя перша озветься» з нагоди 153-ї річниці від дня народження великої української поетеси, де взяло участь 19 читців-декламаторів з навчальних закладів та клубних установ Брусилівщини.   Дякуємо всім учасникам за високу майстерність!

  Про участь у проєкті

   КУ «Центр надання соціальних послуг» Брусилівської селищної ради висловлює свою повагу і вдячність Благодійній організації «Благодійний фонд «Люмос Україна» за надання допомоги в оформленні документів для отримання грошової допомоги  сім’ям з дітьми, які внаслідок війни опинилися в складних життєвих обставинах та потребують додаткової підтримки.

ЛЕЙКОЗ ВРХ!!! ЩО ВАРТО ЗНАТИ ПРО ХВОРОБУ?

  З метою інформаційно-роз’яснювальної роботи та забезпечення епізоотичного благополуччя громади, Житомирське районне управління інформує про основні шляхи передачі та профілактики даного захворювання.

Конкурс читців-декламаторів творів Лесі Українки у Брусилові

 Сьогодні, у Брусилівському селищному будинку культури відбувся перший день конкурсу читців творів Лесі Українки «До тебе Україно, наша бездольна мати, струна моя перша озветься» з нагоди 153-ї річниці від дня народження великої української поетеси. У перший конкурсний день взяло участь 35 читців-декламаторів з навчальних закладів та клубних установ Брусилівщини.  Журі відзначило достойний рівень підготовки учасників цього конкурсу.

Міжнародний день рідної мови

 Кожного року 21 лютого увесь світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Мова — це історія народу, його світогляд. Без своєї мови, своєї самобутньої культури немає народу.