Навчання з впровадження шкільного громадського бюджету в закладах освіти Брусилівської селищної ради

  8-9 лютого 2024 року представники закладів та установ освіти Брусилівської селищної ради взяли участь у дводенному воркшопі у форматі Training Camp «Впровадження шкільного громадського бюджету в українських громадах». Метою заходу є зміцнення спроможності вчителів та відповідальних осіб з боку органів місцевого самоврядування у визначені терміни впровадити шкільний громадський бюджет в громадах.  За результатами тренінгу та подальшої менторської підтримки експертів проєкту Рада Європи: громадська участь, учасники та учасниці будуть організовувати ШГБ в школах та проведуть навчальні тренінги для учнів та учениць. Планується, що в кожній школі до травня 2024 року буде розроблено і зареєстровано в системі e-DEM проєкти, з яких учні та учениці шляхом електронного голосування оберуть проєкти-переможці, що будуть успішно реалізовані до кінця 2024 року.

Отруєння чадним газом: як  уникнути небезпеки пояснюють у Житомирській філії «ГАЗМЕРЕЖІ»

    За даними Житомирського обласного центру екстреної медичної допомоги упродовж 2023 року до центру надійшло 109 викликів із підозрою на отруєння чадним газом. Внаслідок виїздів до лікувальних закладів було госпіталізовано 48 осіб, серед них 17 дітей.

ДИВИН ПРИЄМНО ЗДИВУВАВ

 Відбулася робоча поїздка в Дивинський сільський будинок культури. Приємно, що протягом останнього часу відбулося багато позитивних змін у цій установі культури: створення у фойє історії народного колективу «Дивоцвіт» у фотографіях, виставки рушників майстринь села, оригінальні фотозони, облаштування дитячого куточка в глядацькій залі будинку культури, а також оновлення та збагачення експонатами краєзнавчої світлиці.

МОРОЗІВСЬКИЙ СБК: ПОРЯДОК І ТВОРЧА АТМОСФЕРА

  Під час робочої поїздки в Морозівський сільський будинок культури ознайомилися з історією колективу «Полісяночка» у фотографіях і нагородах, ошатними кімнатами краєзнавчої світлиці та оновленою, відремонтованою глядацькою залою з новим одягом сцени.

Відбулось  сімдесят восьме чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання

07 лютого 2024 року в залі засідань селищної ради за адресою: смт Брусилів, вул. Небесної Сотні, 2 відбулось сімдесят восьме чергове засідання виконавчого комітету Брусилівської селищної ради восьмого  скликання.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПОЖЕЖ ТА ЗАГИБЕЛІ ЛЮДЕЙ НА НИХ В ЗИМОВИЙ ПЕРІОД

Рятувальники Брусилівщини  висловлюють  свою занепокоєність, тому, що з настанням опалювального періоду  в житлових секторах щорічно зростає кількість пожеж, а також випадків травмування та загибелі людей на них.

Брусилівське відділення Житомирського РВ «ЖОЦКПХ МОЗУ» інформує про епідситуацію на території Брусилівської ОТГ

       Брусилівське  відділення  Житомирського  РВ «ЖОЦКПХ МОЗУ»   інформує   про  епідситуацію  за  звітний  (V)   тиждень  по захворюваності  на  ГРВІ  та  заходи, що  запроваджені  з метою   попередження  поширення  інфекції.  Прийнято  до  виконання  рішення  комісії  ТЕБ та НС №1  від  25.01. 2024 та  комплексний  план  проведення  організаційних профілактичних та проти епідемічних заходів  між епідемічний  період та під час  епідемічного сезону  захворюваності на грип та ГРВІ серед населення  територіальних  громад  Житомирського району .

ПРОФІЛАКТИКА РАКУ, ЯК ШЛЯХ ДО ЗДОРОВОГО ЖИТТЯ

  Онкологічні захворювання на сьогодні є однією з найбільш актуальних і невирішених медичних проблем людства. Рак залишається однією з основних причин смертей у світі. За даними Всесвітньої організації охорони здоров’я, у 2022 році майже 10 млн людей померло через онкологічні захворювання.